Kvinder fra 15 år

DSC_0137b.jpg   Som kvinde i en faresituation er det vigtigt at have kendskab til sine forcer og være i stand til at handle derefter.

Selvforsvar for kvinder

Kend dine forcer. Dette afhænger i høj grad af den enkelte kvinde, men også af modstanderen. Derfor øves forskellige simulerede angreb, hvor man skal lære at forsvare sig på bedst mulig måde ud fra, hvem man er. Derfor er det vigtigt at kvinder får lov til at være kvinder og ikke føler at de skal leve op til, hvad mændene kan og gør. Der er en naturlig fysiologisk forskel på kvinder og mænd i en overfaldssituation, men med Dai Ki Haku træningen kan man vende denne forskel til noget positivt. Her kommer den mentale træning til at spille en stor rolle.

Opbyg dit selvværd

At gå til Dai Ki Haku kan være særligt opbyggende for ens selvtillid og selvværd. Det opbygger en positiv opfattelse af sig selv og troen på det man gør er godt nok. Man bliver mere bevidst om sine svagheder, samt styrker. I Dai Ki Haku er der en kammeratlig ånd, hvilket gør at ingen føler de er udenfor og alle kan få lov til at være den de er. Undervisningen er intensiv og afvekslende i sin form, så det bliver aldrig kedeligt. Der arrangeres også træning med de andre hold, for at have sparringsmuligheden her.

Målrettet undervisning i selvforsvar til piger og kvinder over 15 år

Undervisningen er målrettet kvinder og piger og er baseret på samme grundlag som al anden Dai Ki Haku undervisning. I praksis trænes der i små grupper på alle holdene, således vil kvinder ofte blive undervist i de teknikker og metoder som er effektive for kvinder at kunne. På holdet har man både muligheden for at øve med kvinder, men også i høj grad at sparre med mændene. Da en overfaldssituation typisk vil være at en mand overfalder en kvinde er det vigtigt at øve disse situationer.

Undervisning

Mandag kl. 18:30 - 20.00 og onsdag kl. 18.30 - 20.00 Se tider for holdstart her Se her hvordan du kommer i gang

Priser

15-24 år: 850 kr pr. kvartal 25-99 år: 850 kr. pr. kvartal